tisdag 29 juni 2010

Det kanske bara är jag som tycker vissa saker är underliga

Jag har de senaste dagarna läst blogginlägg från andra Piratpartister och jag känner det som att vissa inte följer stigen till Piratpartiets fotspår utan istället trampar på och skaffar egna, för mig är inte det här ett sätt att visa vart vi strävar. Kan ju inte hjälpas men det känns som lite av ett försök till Anarki istället för demokrati.
Nåja man ställer upp i val och det borde ju vara allas sak att kämpa för att nå målet istället för att nå egna mål,  för tillsammans blir vi starka och därigenom kan vi  komma till en vågmästarställning som i sin tur gör att vi kan förändra de felaktigheter som uppstått i dagens samhälle, att i det här läget kämpa för egen vinning känns ju mera som att strö salt i sår.
En motsatt effekt istället för att göra något gott för oss alla, istället för att tänka på framtiden.
Det är ju av största vikt att lägga fram våra kärnfrågor och att koncentrera oss på dess innebörd, att se till att Sverige är ett fritt land, att se till att bryta upp de övervakningslagar som nu satts i stånd, vi måste kämpa för en framtid. Vi tillsammans måste se till att man röstar på Piratpartiet, vi måste bygga upp kunskapen och inte sätta tvivel i en så viktig kampanj.
Eller är det bara jag som tycker att vissa saker känns underliga, när man läser vad en del pirater skriver på sina fristående bloggar?
För att citera något: "Kvinnliga chefer gör ett sämre jobb", "Mot alla odds kommer jag att köra på en ren personvalskampanj och självklart är jag säker på att lyckas "
Det finns mera men jag orkar inte fortsätta denna meningslöshet, mitt mål är att hjälpa Partiet nå sitt mål, på det sättet lyckas jag vara en fri individ i ett fritt samhälle.
Rösta på Piratpartiet och säkra det fria ordet!

2 kommentarer:

  1. Härligt Tove :) Vi kämpar på tillsammans! :)

    SvaraRadera
  2. Tråkigt att se att du kommenterar mina texter utan att ha läst den. Ta exemplet med de kvinnliga cheferna, det står klart och tydligt att de är sämre för att de har manliga chefer över sig....

    ensson.se

    SvaraRadera