torsdag 29 april 2010

AFK Möte i Kil igår samt framtidsvisioner

Hade med block och penna så jag blev Ulla Bella för en kväll :-), sagt och gjort så tog vi upp en hel del intressanta ting. Som att det är viktigt att klä sig i sina färger, precis som då man går på en Hockeymatch, det ligger en oerhörd kraft bakom våra små saker, pins, knappar, nyckelband och våra tryck och då speciellt när vi är i samlad trupp, folk ser mer än vi tror och det lägger sig kvar i minnet. 6 Juni på torget, klart med talare, vi behöver aktivister, vi ska dela ut flyers och prata med folk vi möter, de kan alla bli våra väljare så detta är en viktig dag för oss, tält, musik och bord och ett mycket glatt bemötande kan vi se fram emot här och sist men inte minst en enorm gemenskap då det kommer tillresande pirater till Karlstad.
Något som är upprörande är att vi har ett sjunkande medlemsantal så vad ska vi göra? Ett förslag är att vi tar vara på tillfällena att synas, delar ut flyers så ofta vi bara kan vid alla större tillställningar.
Den 7 maj är det drag i Sunne" Landsbygdsriksdag" och marknad så där är det läge för att göra en insats, dela ut flyers, låta vår flagga vaja i vinden, synas och ha kul.
Till Vårruset 20/5 kan det också vara bra att fixa lite flyersutdelning om några känner att de kan ha lite tid ör detta och vi får inte heller glömma bort att hjälpa varandra över kommungränserna så i Forshaga kan vi passa på att synas då det bjuds på Forshagafestival den 8-10 Juli. Likaså till Kil hela veckan som startar upp den 18 augusti, tänk så många roliga träffar vi Pirater skall ha framigenom, där vi gemensamt kan träffas och umgås vid flyersutdelningar, låta våran flagga synas och vara glada för glädjen att vara pirat den smittar av sig.

2 kommentarer: