tisdag 20 april 2010

Flyersutdelning i Karlstad

Då har jag fått bekräftat att vi har en kommande flyersutdelning i Karlstad på torsdag den 22 april och vi träffas vid Mitticitty klockan 16.00.
Har beställt material idag för att kunna göra en flyersutdelning här i Munkfors också, så fort vi fått samla ihop oss, fått hem material och fått diskutera det med andra i vårt område.
Min make är KL här i Munkfors och jag sitter som vKL så det blir spännande att följa den tid som vi nu har inför valet och jag hoppas kunna finna lite nya väljare :-), på min väg i politiken. Det är viktigt att ta ställning och att göra det man tror på, följa sitt hjärta och det gör jag genom att rösta Pirat.
Piratpartiet som bygger ett kunskapssamhälle för oss alla att leva och agera i, ett samhälle där vi slipper oroa oss över att myndigheter övervakar oss och där vi i tal och skrift skall kunna uttrycka oss utan att vara rädda för replessarier. Ett samhälle där vi oavsett, religion, sexuell läggning, eller åsikt skall slippa känna oss hotade eller förföljda. För er som tycker att det här verkar intressant kan jag rekomendera ett litet besök på följande sida, för att få ytterligare information. http://www.piratpartiet.se/

2 kommentarer: